Evenementen

Helaas ook wij moeten ons houden aan de overheid regeltjes, om verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, en kan de 27e Haringrit op 21 mei 2020 niet doorgaan.

Wel zijn we als organisatie aan het kijken om  de Haringrit op een later tijdstip te organiseren. Maar we maken pas concrete plannen als de regels versoepelen, en we weer in groepen mogen motorrijden.

Motor Vrienden Biervliet organiseert de 27e Haringrit

Op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei 2020 is het weer zover in Zeeuws Vlaanderen. Tijdens de jaarlijkse Geuzenfeesten in Biervliet, organiseren de Motor Vrienden Biervliet voor de 27e keer de Haringrit. Dit is een toertocht voor motoren die, individueel of in groepsverband, door middel van een duidelijke routeomschrijving verreden kan worden.

04 hr havenstraat

Inschrijven is mogelijk tussen 9.00 uur en 12.00 uur op de markt te Biervliet.

Deelname kost € 7,- per motorrijder, duo is gratis. Inschrijfgeld is inclusief 1 consumptie.De passagier mag gratis meedoen.

De deelnemers krijgen een routeboekje en kan aan de hand van een puntsgewijze omschrijving met situatieschets (bol-pijl methode) en afstanden aan de toertocht beginnen. De route kan ter plaatse ook geüpload worden in de bekende Gps systemen.(Garmin en TomTom)

De deelnemers worden door middel van tijdelijke bewegwijzering naar de parking en de start van de Haringrit van Biervliet geleid. Daar worden in de Tuinstraat en de Havenstraat de motoren geparkeerd. Het publiek heeft dan de mogelijkheid om de machines in al hun glorie te bewonderen. En er zullen vele verschillende motorfietsen te zien zijn want de Haringrit is een rit voor alle motoren. Dus aan leeftijd, merk, vermogen e.d. worden geen voorwaarden gesteld.

IMG_0212

Meer informatie over de Haringrit en Motor Vrienden Biervliet, mail naar mvbiervliet@zeelandnet.nl, telefoon 0031(0)6-22956361 of informeer bij één van de bij u bekende clubleden.

Klik hier om naar de start van de Haringrit te navigeren.

One Reply to “Evenementen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s