Evenementen

Beste motorvrienden,

Op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023 is het weer zover in Zeeuws Vlaanderen.

Tijdens de jaarlijkse Geuzenfeesten in Biervliet, organiseren de Motor Vrienden Biervliet voor de achtentwintigste keer de Haringrit. Dit is een toertocht voor motoren die, individueel of in groepsverband, door middel van een duidelijke routeomschrijving verreden kan worden. Deelnemers aan deze rit kunnen zich vanaf 9.00 tot 12:00 uur inschrijven op de markt te Biervliet. Deelname kost € 7,- per motorrijder.  Na inschrijving krijgt iedere deelnemer een puntsgewijze routeomschrijving met afstanden, “Bol-Pijl” situatieschetsen en info over de te rijden route. Het hele traject is voor bekende gps systemen beschikbaar. (Garmin en TomTom)

De rit bestaat uit twee gedeelten. Tussen de twee delen komt men terug in Biervliet waar men de kans krijgt om de inwendige mens te versterken bij de aanwezige eetgelegenheden en foodtrucks op de markt.

De totale route zal ongeveer 200 kilometer bedragen.

Tot slot: Biervliet ligt ± 15 km ten westen van Terneuzen en is vanuit alle windstreken goed bereikbaar. Alle deelnemers worden in de ochtenduren door middel van tijdelijke bewegwijzering naar de markt van Biervliet geleid. Parkeren kan men in de Tuin- en Havenstraat.

Voor informatie kan men terecht bij Motor Vrienden Biervliet +31(0)6 22956361 (Iwan de Visser). Of website www.mvbiervliet.com. Verder zijn we te bereiken via e-mail: MVBiervliet@zeelandnet.nl

En de facebookpagina Haringrit MVB

Hopende u deze dag allen te verwelkomen,

Met vriendelijke groet,

Motor Vrienden Biervliet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: